Parem un moment de netejar per explicar-vos qui som

parquings,locals,cases,pisos,naus,oficines,empreses

A Palaunet oferim les millors sol.lucions per la neteja i manteniment integral de diferents àrees. Els serveis que us oferim estàn avalats per l’experiència, ja que ens exigim donar-vos un alt nivell de qualitat, a un preu molt competitiu. Els productes que us oferim són innovadors i funcionals, ja que volem que tinguin un gran valor per als nostres clients per garantir-vos el millor rendiment.

Estem orientats a oferir-vos un servei d’assessorament i de subministrar els millors productes, treballant des de la professionalitat que ens aporta ser experts en serveis de neteja. A Palaunet, treballem per obtenir la satisfacció del client, les seves necessitats i requisits de manera rendible fent un servei que us garanteixi l’eficàcia en tot el nostre treball. Volem arribar a ser un element més dels nostres clients, implicant-nos, des de la gestió de la neteja. Aquest és el nostre objectiu.

Les eines per aconseguir-ho són:

  • Una correcta supervisió dels centres. El tipus i la freqüència de la supervisió es defineix ja des del principi, en els nostres pressupostos.
  • Una constant investigació en el mercat sobre productes, eines i maquinària de neteja. El nostre departament tècnic està en constant contacte amb els fabricants de productes químics i de maquinària.
  • Un estudi detallat de les seves necessitats. En el moment de fer l’oferta realitzem un estudi de cada cas, proposant els mètodes professionals i el material més adequat per a cada situació.